Rock salt is a natural ioniser. Rock salt crystals and lamps effectively improve the quality of the air by producing negative ions - the "vitamins of the air

NS1

NS2 NS3 NS4
NS5 NS6 NS7 NS8
NS9 NS10 NS11 GS1
GS2 GS3 GS4 GS5
GS6 GS7 GS8 GS9
GS10 DS1 DS2 DS3
DS4 DS5                                   Tile MS1
MS2 MS3 MS4 ZS1
ZS2 CS1 CS2 CS3
CS4  

CS5

BS1 BS2
  BS3
 

BMS1

Price List 

 

 Ιστορία:  

ανακάλυψη των ορυχείων άλατος στο Πακιστάν ανάγεται στο 327 π.Χ., κατά τη διάρκεια της κατάκτησης της περιοχής από το Μέγα Αλέξανδρο. Το γλείψιμο των αλυκών από τα άλογα του στρατού του Αλεξάνδρου οδήγησε στην ανακάλυψη. Αυτά τα ορυχεία είναι τοποθετημένα στα πρανή των λόφων της υψηλότερης και μεγαλύτερης οροσειράς του κόσμου, των Ιμαλαίων. Τα Ιμαλάια έχουν τα μεγαλύτερα αποθέματα άλατος στον κόσμο με 1290 τρέχοντα μίλια, τα οποία μπορούν να διαρκέσουν άλλα 365 χρόνια βελτιώνοντας την ποιότητα του αέρα μας και θεραπεύοντας πολλές ασθένειες

Έργο Τέχνης

Οι Καταυγαστήρες Κρυστάλλων Άλατος και τα Κηροπήγιά μας προέρχονται από φυσικούς κρυστάλλους άλατος που δημιουργήθηκαν απο τη φύση εκατομμύρια χρόνια πριν και εκατοντάδες μέτρα υπογείως των προποδών των Ιμαλαίων, στο Πακιστάν. Οι καταυγαστήρες άλατος και τα κηροπήγια κρυστάλλων άλατος είναι φυσικοί ιονιστές αέρος, που όταν θερμαίνονται αυξάνουν αποτελεσματικά τον αριθμό των αρνητικών ιόντων του αέρα. Κάθε κρύσταλλος άλατος είναι μοναδικός σε σχήμα και χρώμα και σε πράξη λειτουργεί ως φυσικός ιονιστής απελευθερώνοντας αρνητικά ιόντα στον αέρα. Οι βράχοι άλατος συλλέγονται προσεκτικά για αυτές τις λυχνίες και ύστερα ο τεχνίτης προσεκτικά σμιλεύει το βράχο στο χέρι. Το φυσικό χρώμα αυτών των κρυστάλλων άλατος ποικίλλει από το υπόλευκο ως το ροδακινί και το πορτοκαλί ως και το ζεστό ροζ.

Ωφελήματα Υγείας: Health Benefits:

Οι κρύσταλλοι άλατος παρέχουν με φυσιολογικό τρόπο τα πανίσχυρα αρνητικά ιόντα, τα οποία είναι ζωτικά για την υγεία και την ευημερία μας, που επηρεάζονται σοβαρά αυτές τις μέρες από τον τεχνοκρατικό τρόπο ζώης μας. Οι βράχοι κρυστάλλων άλατος και οι καταυγαστήρες βελτιώνουν αποτελεσματικά την ποιότητα του αέρα με το να παράγουν αρνητικά ιόντα -τις "βιταμίνες" του αέρα. Τα αρνητικά ιόντα μπορούν να βρεθούν σε δισεκατομμύρια στις κορυφές όρεων, σε καταρράκτες, στην εξοχή και κοντά στη θάλασσα. Δίνουν στον αέρα την αναζωογονητική του φρεσκάδα, που είναι τόσο καλή για εμάς.

Ερευνητές και ιατροί συνιστούν καταυγαστήρες κρυστάλλων άλατος ως αρωγή στην αντιμετώπιση πολλών περιπτώσεων υγείας. Οι κρυστάλλινες λυχνίες που φωτίζονται εκ των ένδον (θερμαίνονται δηλαδή) αποπνέουν έναν υψηλότερο αριθμό ιόντων. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι 'φαρμακευτικές κατασκευές', οι Καταυγαστήρες Κρυστάλλων Άλατος, εκπέμποντας αρνητικά ιόντα, μειώνουν σημαντικά μυριάδες κατ' οίκον ρύπους. Τα αρνητικά ιόντα έχουν γνωστά πλεονεκτήματα και μπορούν να προσφέρουν ανακούφιση από γρίπη, πονοκεφάλους από ημικρανίες, αλλεργίες και καταρροές, να μειώσουν την οξύτητα των κρίσεων άσθματος, να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα, να αυξήσουν την εγρήγορση, την εργασιακή παραγωγικότητα, τη συγκέντρωση, τη χωρητικότητα των πνευμόνων και να μειώσουν την επιδεκτικότητα σε κρυώματα και γρίπες. Επιταχύνουν την ανάρρωση ασθενών εγκαυμάτων και άσθματος και έχουν θετική επίδραση στα επίπεδα σεροτονίνης στην κυκλοφορία του αίματος, σταθεροποιούν τους ρυθμούς άλφα και βελτιώνουν την αντίδρασή μας σε αισθητικά ερεθίσματα. Το μεγαλύτερο επίπεδο εγρήγορσης μπορεί να μεταφραστεί σε βελτιωμένη μάθηση, ευημερία και αυξημένη ανθρώπινη απόδοση. 

Μια σειρά επιστημονικών μελετών έδειξε ότι μία λυχνία κρυστάλλου άλατος μπορεί να αύξησει τον αριθμό των αρνητικών ιόντων κατά 300%. 

Ο 21ος αιώνας ασκεί τρομερή ένταση στο σώμα μας. Περισσότερο απο ποτέ, έχετε μία αληθινή ανάγκη για ένα φυσικό και αβίαστο τρόπο να προάγετε την ευημερία σας. 

Η ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε είναι ζωτική για την υγεία και την ευημερία μας. Η εισπνοή αγνού καθαρού αέρα δε μας κρατά απλά ζωντανούς, αλλά και μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε πιο καθαρά, να κοιμόμαστε καλύτερα και να παραμένουμε υγιέστεροι. Μελέτες δείχνουν ότι λαμβάνουμε το 56% της ενέργειάς μας από τον αέρα που αναπνέουμε, περισσότερο από την τροφή και το νερό συνδυασμένα. Κατά μέσο όρο αναπνέουμε 37 pounds αέρος την ημέρα, το αντίστοιχο μίας πισίνας ολυμπιακών διαστάσεων..

Φυσικός Ιονιστής:  Natural Iionizer 

Στη φύση τα αρνητικά ιόντα δημιουργούνται μέσω του ανέμου, του ηλιακού φωτός, των κυμάτων, των καταρρακτών και των θυελλών. Γενικά, ένα αρνητικό ιόν είναι ένα ηλεκτρικά φορτισμένο μόριο αποτελούμενο από οξυγόνο. ΄Ενα θετικό ιόν στον αέρα είναι ένα μόριο, το οποίο έχει χάσει τα ηλεκτρόνιά του μέσω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Στον καθαρό αέρα της εξοχής βρίσκουμε μέχρι 3.000 αρνητικά ιόντα ανά κυβικό εκατοστό -το μέγεθος ένος κύβου ζάχαρης. Κοντά σε κύματα δυνατά ή καταρράκτες μπορούν να βρεθούν μέχρι 10.000, ωστόσο ο αριθμός των αρνητικών ιόντων σε πρωτεύουσες μεγαλουπόλεις σε ώρες αιχμής δε φτάνει καν τα 100 ανά κυβικό εκατοστό! 

Ζούμε και εργαζόμαστε σε ένα περιβάλλον που κυριαρχείται από την τεχνολογία. Στον τρέχοντα τεχνοκρατούμενο τρόπο ζώης μας, με δυσκολία μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας δίχως πολλές ηλεκτρικές συσκευές. Μας διευκολύνουν στο γραφείο, στο σπίτι, στα εργοστάσια και σε πολλά άλλα παρόμοια μέρη... 

Αύτες οι συσκευές άνεσης εκφορτίζουν θετικά ιόντα στον αέρα, τα οποία ευθύνονται για την κατάρρευση της σωματικής και συναισθηματικής μας ευημερίας.

Πηγές Βλαβερών Θετικών Ιόντων είναι:  Source of Harmful positive ions are 

Συσκευές τηλεόρασης, μόνιτορ, συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού, φούρνοι μικροκυμάτων, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρικές σκούπες, καπνός τσιγάρων, δίκτυα υψηλής τάσης κτλ παράγουν βλαβερά θετικά ιόντα. Επιστημονικές εξετάσεις αποκάλυψαν ότι η αναλογία αρνητικών ιόντων προς θετικά θα έπρεπε να είναι από 1.02 ως 0.98 και η σύνθεση του αέρα σε αρνητικά ιόντα θα έπρεπε να κυμαίνεται από 1.000-1.500 ανά κυβικό εκατοστό. Μετρήσεις έχουν δείξει ότι ο αριθμός των αρνητικών ιόντων μειώνεται σε 200 ανά κυβικό εκατοστό σε κλειστό δωμάτιο που περιέχει πολλά άτομα. Γενικά, η επίδραση των αρνητικών ιόντων είναι πανίσχυρη, ένω ο ιονισμένος αέρας μειώνει ουσιαστικά τον αριθμό των αερομεταφερόμενων κατ' οίκον βακτηρίων.

Sources of Harmful Positive Ions are:

TV Set

Computer Monitors

Heating & Cooling System

Microwave Ovens

Vacuum Cleaners

Tobacco Smoke

High-Voltage Networks

The beautiful and rich colors of the crystal salt lamps has been known to be useful in color therapy . Natural combination of colors in salt crystals helps improve physical and mental health. 

Color
Means
Use
Too much of
RED
energy, vitality, power, vital, passionate, courageous, aggressive, impulsive
Known to escalate the body's metabolism with vibrancy and passion, overcome depression
Increases anxiety, agitation, stress
ORANGE
energy
Has a gentle warming effect, increases immunity, potency
Increases anxiety
YELLOW
intellect, cheering, warm, caution, innovative
Helps mental stimulation, Clears a foggy head
Causes exhaustion, too much mental activity
GREEN
balance inexperienced, wealthy, jealous, moderate, balanced, traditional
Good for tired nerves, will balance emotions, refreshes the spirit, encourages us to feel compassion
Creates negative energy
BLUE
truth, serenity, harmony, loyal, sincere, responsible
Soothes the mind
Depressing and sorrowful
INDIGO
truth
Allows a clearer path for the conscious to the spiritual self
Headache
PURPLE
serenity
Good for mental and nervous problems
Negative thoughts
LAVENDER
equilibrium
Helps with spiritual healing
Tired and disoriented
WHITE
purity, innocent, optimistic
Purify mind on the highest levels
-
SILVER
peace, persistence
Removes diseases
-
GOLD
strength
Strengthens the body and spirit
Too strong for many people
BLACK
silence, elegant, powerful
Silence and peace
Aloof, intimidating
GREY
stability
Inspires creativity and symbolizes success
-

Ο Ρόλος των Καταυγαστήρων Άλατος, των Κηροπηγίων και του Σαπουνιού Άλατος στην Καθημερινή Ζωή

Δίπλα στο κρεββάτι σας είναι ένα απολύτως ασφαλές και υπέροχο φως νυκτός και θα βελτιώσει τον ύπνο του παιδιού σας διατηρώντας την ατμόσφαιρα καθαρή. Ένα λουτρό αλάτων έχει ένα πολύ ξεκούραστο και καταπραϋντικο    αποτέλεσμα. Ανακουφίζει από τους πόνους και τον κάματο.
Στο γραφείο: ένας λαμπτήρας στην εργασία μπορεί να βελτίωσει τη   συγκέντρωση και να σας ανανεώσει δημιουργώντας αρνητικά ιόντα. Οι καταυγαστήρες βράχων άλατος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εξυψώσουν την αισθητική ενός μέρους, καθώς μπορούν να λειτουργήσουν και ως διακοσμητικά αντικείμενα δημιουργώντας ένα ηρεμιστικό περιβάλλον             θαλπωρής
Δίπλα στον υπολογιστή σας τοποθετείστε έναν καταυγαστήρα ή δύο, εκεί που  δουλεύετε, για να μειώσετε την κούραση. Ο λαμπτήρας θα μειώσει την επίδραση της ακτινοβολίας. Σε χώρους με καπνό οι λαμπτήρες άλατος  απομακρύνουν τις επίμονες οσμές.

Βάρος Καταυγαστήρων Άλατος              Mέγεθος Δωματίου           

2-3 kg

10 m²

3-6 kg

15 m²

6-10 kg

20 m²

10-13 kg

25 m²

 Εργαστηριακή Ανάλυση των Φυσικών Βράχων Κρυστάλλων Άλατος 

Moisture Contents   

0.01%

Water Insoluble Matter 

0.70%

Sodium Chloride as NaCl 

98.54%

Calcium as Ca++   

0.14%

Magnesium as Mg++ 

0.10%

Iron as Fe++   

0.001%

Sulphate as So4 

0.45%

 Φυσικοί Κρύσταλλοι ΄Αλατος Λουτρού & Ράβδος Σαπουνιού  Natural bath salt &soap bar 

Οι φυσικοί, μη επεξεργασμένοι και άοσμοι κρύσταλλοι άλατος λουτρού κάνουν την εμπειρία του λουτρού πιο ευχάριστη. Χαλαρωτικοί και καταπραϋντικοί, οι κρύσταλλοι άλατος λουτρού είναι τρομεροί απέναντι σε άλγη και πόνους και επίσης βοηθούν στον καλλωπισμό της επιδερμίδας. Προσθέστε κρυστάλλους άλατος στο λουτήρα σας και θα διαλυθούν στο νερό, καθώς παράλληλα οι εντάσεις της ημέρας θα λειώνουν και αυτές. Εμπρός, περιποιηθείτε τον εαυτό σας, το αξίζετε! Διαθέτουμε επίσης ράβδους βράχων κρυστάλλων άλατος για μαλάξεις στο σώμα για χαλαρωτικά αποτελέσματα. Αυτή η ράβδος σαπουνιού χρησιμοποιείται για μαλάξεις σε όλο το σώμα για να το καταπραϋνει και να το ξεκουράσει. Επίσης, έχει αντισηπτικές ιδιότητες και συνεπώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φυσικό αντισηπτικό. 

Λουτρά Φάσεων Σελήνης    moon bath  > (first down is full moon bath and second is new moon and after that is applications) 

Λουτρό Πανσελήνου- Την ημέρα της πανσελήνου η απορροφητική δυνατότητα του σώματος είναι στην ακμή της. Κατά την πανσέληνο, το σώμα θα απορροφήσει τα περισσότερα μέταλλα απο το λουτρό άλατος. Τα αδύναμα σημεία εναρμονίζονται και η ροή της ενέργειας του σώματος ενεργοποιείται.

Λουτρό Νέας Σελήνης- Κατά τη νέα σελήνη, η δυνατότητα του σώματος για αποτοξίνωση είναι στο μέγιστό της. Αυτή είναι η τελειότερη ώρα για ένα καθαρτικό λουτρό άλατος. Το ενάλατο λουτρό έχει μία εκτονωτική επίδραση, παρόμοια με μία τριήμερη νηστεία. Υποστηρίζονται ακόμα η προσαρμογή του βάρους και η αποτοξίνωση του σώματος.

Εφαρμογή: Και για τα δύο λουτρά σεληνιακών φάσεων προσθέστε 1kg (2lbs) κρυστάλλων άλατος στο λουτήρα σας με αρκετό νερό για να διαλυθούν οι κρύσταλλοι. Αφου οι κρύσταλλοι άλατος διαλυθούν, γεμίστε το μπάνιο με ζεστό νερό (περίπου σε θερμοκρασία σώματος). Μη χρησιμοποιήσετε σε αυτό το ειδικό λουτρό καμμία χημική ουσία. Βυθιστείτε για 15-20 λεπτά στην άλμη. Η εμπειρία αυτού του ενάλατου λουτρού προσομοιάζει στην κυήση μέσα στο αρχικό εμβρυικό διάλυμα. Μετά το λουτρό μη σκουπιστείτε ή τριφτείτε, παρά αφήστε το δέρμα να στεγνώσει φυσικά στον αέρα. 

Η χρήση των φυσικών βράχων κρυστάλλων άλατος έχει βρεθεί πολύ αποτελεσματική κατά της ψωρίασης, του έρπητα, οδοντικών προβλημάτων, αποτοξίνωσης, για ανακούφιση απο γρίπη και πυρετό, από άσθμα/βρογχίτιδα, οστεοπόρωση, αρθρίτιδα, gout και ανοιχτές πληγές. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail ή τηλέφωνο.

Υποσημείωση: Όλες οι άνωθεν εφαρμογές έχουν κατοχυρωθεί εμπειρικά. Πριν ξεκινήσετε θεραπευτικές εφαρμογές, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον παθολόγο σας ή τον προσωπικό σας ιατρό.    

 

[ GO TO TOP ] Recommend this site to a friend            Email US            Price List


Copyright © 2012 [Mumeizama International®]. All rights reserved

 

 

 

 

 

Πακιστάν φυσικό κρύσταλλο άλατος λαμπτήρες κερί κατόχους και λουτρό άλατος